hétfő, június 26, 2017

Keresés

SZMKT Hírek

Bemutattuk a Baross Gábor Terv felújított változatát

2362-1Június 22-én Dunaszerdahelyen, a Szent Erzsébet Szociális Főiskolán tartotta közgyűlését a Szlovákiai Magyar Közgazdász Társaság (SZMKT), amelyen bemutatták a Baross Gábor Terv (BGT) felújított változatát. A rendezvényen a társaság tagjain kívül részt vett Menyhárt József, az MKP elnöke és Gulyás József, a budapesti KKV-Ház vezérigazgatója.

Bővebben: Bemutattuk a Baross Gábor Terv felújított változatát

 

Felvidékiek sikere a KKVHÁZ vállalkozói versenyében

1995A KKV-HÁZ Zrt. játékos versenyt szervezett a magyarországi megyék és a határon túli vállalkozók számára a vállalkozási ismeretekből.
A többéves hagyományokra visszatekintő versenyt idén december 15-én rendezték meg Budapesten az EDUTUS házban. A négytagú felvidéki csapat a Szlovákiai Magyar Közgazdász Társaság, a Via Nova ICS és a Szlovákiai Magyar Fiatal Vállalkozók Szövetsége Tagjaiból verbuválódott.

Bővebben: Felvidékiek sikere a KKVHÁZ vállalkozói versenyében

   

Hogyan élünk - gazdasági felmérés a Felvidéken

SZMKT logoA Wekerle Terv - a magyar gazdaság Kárpát-medencei léptékű növekedési stratégiáját a magyar kormány 2012-ben, Matolcsy György minisztersége idején fogadta el, a Nemzetgazdasági Minisztérium javaslatára, a végrehajtását miniszteri biztos, Dr. Radetzky Jenő segítette.

Bővebben: Hogyan élünk - gazdasági felmérés a Felvidéken

   

Kecskeméten jártunk az 54. Közgazdász-vándorgyűlésen

1845-1A Csík zenekar zenéje és a Kecskemét Táncegyüttes fergeteges tánca indította el a magyar közgazdászok legrangosabb és legnagyobb éves összejövetelét, amelyet 2016. szeptember 15-én a kecskeméti Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ konferenciatermében rendeztek meg.

Bővebben: Kecskeméten jártunk az 54. Közgazdász-vándorgyűlésen

   

Partnerszervezetünk VI. konferenciája

1523-1A Vajdasági Magyar Közgazdász Társaság Szabadka központjában, a patináns Hotel Galeriában tartotta immár hatodik konferenciáját.

Bővebben: Partnerszervezetünk VI. konferenciája

   

1. oldal / 20

Minden jog fenntartva, Szlovákiai Magyar Közgazdász Társaság, 2010
A honlap a Corvinus Támogatásközvetítő és Tőkebefektetési Zrt. támogatásával készült. Created: namedia