csütörtök, április 18, 2019

Keresés

Felhívást tettek közzé az R2-es egy részének előkészítéséhez

2679

A Nemzeti Autópálya-kezelő Vállalat közzétette versenyfelhívását az R2-es Kassa mellett haladó szakasza építkezési tervdokumentációjának elkészítésére.

A nyertes beszállítónak kellene elkészítenie a építkezési tervdokumentációt a Nemzeti Autópálya-kezelő Vállalat részére, mint ahogy a területrendezési dokumentációt és a javasolt tevékenység megváltozására vonatkozó jelentést is.

A Nemzeti Autópálya-kezelő Vállalat előrelépést tett az R2-es gyorsforgalmi út előkészítésében. Közzétette felhívását az R2 Szepsi – Kassa, Saca részek megépítéséhez szükséges tervdokumentáció elkészítésére. A nyertes vállalkozó az építkezési terveket, a területrendezési dokumentációt és a javasolt tevékenység megváltoztatására vonatkozó bejelentést dolgozná ki a Nemzeti Autópálya-kezelő Vállalat számára.

A fenti szolgáltatásnak a becsült ára 2,45 millió euró ÁFA nélkül. Ez a tender meghirdetésére vonatkozó információkból tűnik ki, melyek a közbeszerzési tájékoztatóban olvashatóak. Az érdeklődők ajánlataikat vagy a részvételi kérvényüket június 26-ig nyújthatják be, az R2-es Szepsi – Kassa, Saca közötti hossza 18 kilométeres szakaszára.

Az R2-es szoroskői része 2024-re készülhet el

Az R2-es gyorsforgalmi út Rozsnyó és Szádalmás közötti szakasza, amelynek része a szoroskői alagút, 2024 harmadik negyedévére készülhet el Érsek Árpád közlekedésügyi miniszternek a csütörtöki parlamenti Kérdések órájában tett kijelentése szerint.

A 14 kilométeres szakasz építésének megkezdését 2019 harmadik negyedévére tervezik. A tervdokumentációk elkészítését idén kezdenék, majd az elemzések kidolgozása után indulnának az építési munkálatok egy alagútban, kétirányú forgalmi sávval és egy menekülési útvonallal, vájattal.

Fotó: Dnes24.sk

Minden jog fenntartva, Szlovákiai Magyar Közgazdász Társaság, 2010
A honlap a Corvinus Támogatásközvetítő és Tőkebefektetési Zrt. támogatásával készült. Created: namedia