szombat, április 20, 2019

Keresés

A Baross Gábor Tervvel kapcsolatos észrevételeket,
véleményeket az alábbi email címre várjuk: gazdasag.sk@gmail.com

Pozsonyban tanácskozott a felvidéki fejlesztési terv, a Baross Gábor Terv szakmai bizottsága

g5A bizottsági ülésen a terv összeállításában részt vevő szakemberek bemutatták a saját vitaindító alfejezetüket, véleményezték, értékelték a terv eddig elkészült részeit, s megvitatták a további teendőket.


A bizottsági ülést követően az MKP Gazdasági és Régiófejlesztési Tanácsa előtt Farkas Iván által bemutatásra került a felvidéki fejlesztési terv vázlata, s a szakértői bizottság tagjai közül Slovák Gyula, Rajkovics Péter, Horbulák Zsolt, illetve Bödők Károly prezentáció formájában előadták vitaindító alfejezetüket a következő sorrendben: Szlovákia Nemzeti Fejlesztési Terve és az EU-alapok a 2014-2020-as időszakra, Helyi gazdaságfejlesztés, Dél-Szlovákia, mint gazdasági régió ill. Szakoktatás, szakképzés.
Az egyes alfejezetek elhangzása után a jelenlévő gazdasági szakemberek szakmai vitát kezdeményeztek.

A Baross Gábor Terv szakmai bizottsága legközelebb február 6-án a városháza támogatásával Gútán fogja megtartani következő ülését.

A Baross Gábor Tervvel kapcsolatos véleményeket, hozzászólásokat az alábbi email címre várjuk: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

g5g4g6

Minden jog fenntartva, Szlovákiai Magyar Közgazdász Társaság, 2010
A honlap a Corvinus Támogatásközvetítő és Tőkebefektetési Zrt. támogatásával készült. Created: namedia